Web Analytics Made Easy - Statcounter
Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.

Türkiye'nin En Büyük Chery Topluluğu!

"CheryForum.NET" tüm "Chery" konularını ele alır ve "Chery" hakkında her tür bilgiye rahatça ulaşma ve sorunuza
cevap bulma olanağı tanır. Katılım ve kullanım tamamen ücretsiz olup, tamamıyla gönüllü üyelerin bir araya gelerek oluşturduğu bir platformdur!

teb arval yol yardım

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 120

admin

Admin
Aldığı Beğeni
21
TEB Arval, araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak kendini kanıtlamıştır. Bu blog yazısında, TEB Arval’nin nedir, avantajları ve koşulları nelerdir, yol yardım hizmeti nasıl çalışır, yol yardım paketi içeriği ve bu hizmetten nasıl faydalanabileceğiniz gibi konulara değineceğiz. Eğer siz de araç kiralama ihtiyacınız varsa ve bu alanda güvenilir bir hizmet arıyorsanız, TEB Arval hakkında bilgi edinmek için bu yazıyı okumanızı öneririz.
TEB Arval nedir?

TEB Arval nedir? TEB Arval, bir kiralama şirketi olan Arval’in Türkiye’deki ortaklığıdır. Arval, dünya çapında faaliyet gösteren bir filo kiralama şirketidir ve 2007 yılından bu yana TEB ile ortaklık yapmaktadır. TEB Arval, müşterilerine araç kiralama ve filo yönetimi hizmetleri sunmaktadır.

TEB Arval avantajları ve koşulları nelerdir? TEB Arval’in sunduğu birçok avantaj mevcuttur. Bunlardan bazıları şunlardır:[*]Teknik Destek: TEB Arval, araçların tamir ve bakım işlemleri için teknik destek sağlar. Bu sayede müşteriler, sorun yaşadıklarında kolayca çözüm bulabilirler.[*]Yedek Araç: Aracınız arızalandığında veya bakıma ihtiyaç duyduğunda, TEB Arval size yedek araç temin eder. Böylece işlerinizi aksatmaz ve günlük hayatınıza kesintisiz devam edebilirsiniz.[*]Filo Takip: TEB Arval’in sunduğu online platform sayesinde, kiraladığınız araçların konumunu, yakıt durumunu, bakım tarihlerini ve daha birçok bilgiyi takip edebilirsiniz. Bu sayede filonuzun yönetimi daha kolay ve etkili olur.

TEB Arval’in sunmuş olduğu avantajlardan yararlanmak için belirli koşulları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu koşullar, kiralama süresi, araç kullanımı ve sigorta gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. TEB Arval’in web sitesinden veya müşteri hizmetleri biriminden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Teb Arval avantajları ve koşulları nelerdir?

TEB Arval, otomobil kiralama sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Müşterilere uzun vadeli araç kiralama hizmetleri sunan TEB Arval, çeşitli avantajlar ve koşullarla birlikte hizmet vermektedir.

Avantajları:

1. Geniş Araç Filosu: TEB Arval, farklı marka ve modellerde geniş bir araç filosuna sahiptir. Müşteriler, ihtiyaçlarına ve tercihlerine uygun araçları kolayca kiralayabilirler.

2. Esnek Kira Süreleri: Şirket, kiralama sürelerini müşterilerin ihtiyaçlarına göre ayarlama imkanı sunar. Kısa vadeli veya uzun vadeli kiralama seçenekleri mevcuttur.

3. Tam Hizmet Paketi: TEB Arval, müşterilerine araç kiralama sürecinde tam bir hizmet paketi sunar. Bakım, onarım, sigorta ve yol yardım gibi hizmetler, kiralama süresi boyunca müşterilere sağlanır.
AvantajlarKoşullar
Geniş Araç Filosu Kira sözleşmesi yapılması
Esnek Kira Süreleri Kredi geçmişinin incelenmesi
Tam Hizmet Paketi Belirli bir yaş sınırının olması
Belirli bir ehliyet süresinin olması

Koşullar:

1. Kira Sözleşmesi Yapılması: TEB Arval hizmetinden faydalanmak için bir kira sözleşmesi yapılması gerekmektedir. Sözleşme şartları, kiralama süresi ve diğer detaylar müşteri ile şirket arasında belirlenir.

2. Kredi Geçmişinin İncelenmesi: Şirket, müşterinin kredi geçmişini değerlendirerek kiralama başvurusunu onaylar. Olumsuz bir kredi geçmişi, başvurunun reddedilmesine neden olabilir.

3. Belirli Bir Yaş Sınırının Olması: TEB Arval, araç kiralama hizmetini belirli bir yaş sınırına sahip müşterilere sunar. Minimum yaş sınırı ve ehliyet süresi şirketin politikalarına bağlı olarak değişebilir.

TEB Arval, müşterilerine sunduğu avantajlar ve belirlediği koşullarla güvenilir ve kaliteli bir araç kiralama deneyimi sağlar. Uzun vadeli kullanım ihtiyacı olan bireysel veya kurumsal müşteriler, TEB Arval’in geniş hizmet yelpazesinden faydalanabilirler.
TEB Arval yol yardım hizmeti nasıl çalışır?

TEB Arval yol yardım hizmeti, araç sahiplerine seyahat sırasında yaşayabilecekleri olumsuz durumlarda yardımcı olan bir hizmettir. Bu hizmet, TEB Arval müşterilerinin seyahatlerini güvence altına almak ve olası aksaklıkların önüne geçmek amacıyla sunulmaktadır.

TEB Arval yol yardım hizmetinin çalışma prensibi oldukça basittir. Müşteriler, ihtiyaç durumunda 7/24 hizmet veren TEB Arval çağrı merkezini arayarak yardım talebinde bulunabilirler. Yardım talebi sırasında araç plakası, konum bilgisi ve yaşanan sorun hakkında detaylı bilgi verilmesi gerekmektedir.

TEB Arval yol yardım ekibi, aldığı bu bilgiler doğrultusunda en yakın çözüm noktasını belirler ve müşteriye en kısa sürede ulaşmaya çalışır. Yol yardım hizmeti kapsamında; araçta meydana gelen mekanik arızalar, lastik patlamaları, akü bitmeleri gibi acil durumlarla mücadele edilir. Ayrıca, kaza durumunda da müşteriye yardım sağlanır ve gerekli müdahaleler yapılır.
TEB Arval yol yardım paketi içeriği

TEB Arval, araç kiralama sektöründe lider olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile global araç kiralama şirketi Arvalâin birleşmesiyle ortaya çıkan bir markadır. Bu marka, müşterilerine birçok avantajlı hizmet sunarak yolculuklarını güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçlamaktadır. Bu hizmetlerden biri de TEB Arval yol yardım paketidir.

TEB Arval yol yardım paketi içeriği, çeşitli acil durumlarda sürücü ve yolculara gereken desteği sağlamaktadır. Bu paket kapsamında sunulan hizmetler şunlardır:
  • Araç Kurtarma: Araç arızası veya kaza durumunda, profesyonel ekipler tarafından aracın güvenli bir şekilde kurtarılması ve çekici hizmeti sunulması sağlanır.
  • çekici ve Yol Yardımı: Aracın hareket edemeyeceği durumlarda, çekici hizmeti ile aracınızı istediğiniz yere götürebilir veya yol yardımı alabilirsiniz.
  • Lastik Değişimi: Lastik patlaması veya arızası durumunda, ekipler tarafından lastik değişimi yapılır.
  • Akü Takviyesi: Boşalmış bir akü durumunda, ekipler tarafından akü takviyesi yapılır.
  • Yanlış Yakıt Dolumu: Yanlış yakıt dolumu durumunda, doğru yakıt ikmal işlemi yapılır.
  • Eksoz Emisyon Raporu: Araç bakımı için gereken eksoz emisyon raporu hizmeti sunulur.
Hizmet AdıHizmet Açıklaması
Araç Kurtarma Araç arızası veya kaza durumunda, aracın kurtarılması ve çekici hizmeti sunulması
çekici ve Yol Yardımı Araç hareket edemeyeceği durumlarda, çekici hizmeti veya yol yardımı alabilme imkanı
Lastik Değişimi Lastik patlaması veya arızası durumunda, lastik değişimi yapılması
Akü Takviyesi Boşalmış akü durumunda, akü takviyesi yapılması
Yanlış Yakıt Dolumu Yanlış yakıt dolumu durumunda, doğru yakıt ikmal işlemi yapılması
Eksoz Emisyon Raporu Araç bakımı için gerekli eksoz emisyon raporu hizmeti
TEB Arval yol yardım hizmetinden nasıl faydalanabilirsiniz?

TEB Arval, müşterilerine birçok avantaj sunan bir yol yardım hizmeti sağlamaktadır. Bu hizmetten faydalanmak için yapmanız gereken birkaç adım bulunmaktadır.

Öncelikle, TEB Arval ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Arval müşteri hizmetleri ekibi, size yol yardım hizmeti ile ilgili detaylı bilgi verecektir. Ayrıca, size en uygun yol yardım paketini seçmenize yardımcı olacaklardır.

İkinci adım olarak, seçtiğiniz yol yardım paketinin koşullarını incelemeli ve kabul etmelisiniz. Bu koşullar, yol yardım hizmetini nasıl ve hangi durumlarda kullanabileceğinizi belirlemektedir. Ayrıca, paketin ücreti ve ödeme koşulları gibi bilgiler de koşullar arasında yer almaktadır.
  • TEB Arval yol yardım paketi içeriği
HizmetlerKapsam
Araç Kurtarma Aracınızın kaza, arıza veya hırsızlık durumlarında çekilmesi ve taşınması
Yedek Araç Araç tamiri sürecinde size sağlanan yerine geçici araç
Otel Konaklaması Araç tamir sürecinde size sağlanan otel konaklaması
Araç Teslimatı Tamir sürecinin ardından size aracın teslim edilmesi

Son adım olarak, yol yardım hizmeti için bir anlaşma yapmanız gerekmektedir. Bu anlaşma, size sunulan hizmetlerin detaylarını ve sizin sorumluluklarınızı içermektedir. Anlaşmayı dikkatlice inceleyip imzaladıktan sonra, TEB Arval yol yardım hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

TEB Arval yol yardım hizmetinden nasıl faydalanabilirsiniz? TEB Arval müşteri hizmetleri ekibi ile iletişime geçerek yol yardım hizmeti hakkında bilgi alabilirsiniz. Ardından, seçtiğiniz yol yardım paketinin koşullarını gözden geçirip kabul etmelisiniz. Paket içeriğinde araç kurtarma, yedek araç, otel konaklaması ve araç teslimatı gibi hizmetler bulunmaktadır. Son olarak, yol yardım hizmeti için bir anlaşma yapmanız gerekmektedir. Anlaşmayı imzaladıktan sonra TEB Arval yol yardım hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.
Sık Sorulan Sorular

TEB Arval nedir?

TEB Arval, Turk Ekonomi Bankasi (TEB) ve Arval tarafından kurulan bir filo kiralama şirketidir. Şirket, araç filosu yönetimi, finansmanı ve operasyonel kiralama hizmetleri sunmaktadır.

TEB Arval avantajları ve koşulları nelerdir?

TEB Arval avantajları arasında, geniş araç seçeneği, bakım ve onarım hizmetleri, trafik ve kasko sigortası, yedek araç temini, 7/24 yol yardım hizmeti gibi hizmetler yer almaktadır. TEB Arval koşulları ise sözleşme süresi, kilometre sınırları ve ödeme planı gibi unsurları içermektedir.

TEB Arval yol yardım hizmeti nasıl çalışır?

TEB Arval yol yardım hizmeti, aracınızın kullanılamaz hale gelmesi durumunda devreye girer. Size en yakın servis istasyonuna çekicinin gönderilmesi ve aracınızın tamir edilmesi için gereken destek sağlanır.

TEB Arval yol yardım paketi içeriği

TEB Arval yol yardım paketi, çekici hizmeti, lastik değişimi, akü bitmesi durumunda destek, yanlış yakıt dolumu durumunda destek, anahtar kaybı durumunda yardım ve araçtaki yolcuların güvenli bir yerde konaklaması gibi hizmetleri içerir.

TEB Arval yol yardım hizmetinden nasıl faydalanabilirsiniz?

TEB Arval yol yardım hizmetinden faydalanmak için, bir TEB Arval müşterisi olmanız gerekmektedir. Aracınızda bir arıza veya kaza durumu olduğunda, TEB Arval müşteri hizmetlerini arayarak yol yardım hizmetini talep edebilirsiniz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Üye ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyenler